همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
در نتیجه افرادی که دارای دندانهای برجسته هستند، بهتر است از این روش استفاده نکنند.
سهولت فرمدهی، جذب کم آب، مقاومت بالا و حداقل حساسیت بعد از درمان
لمینت و کامپوزیت دو روش متداول در زمینه ترمیم و زیبایی دندانها هستند، هرکدام ویژگیها و مزایا خاص خود را دارند. در لمینت دندانها لایههای نازکی از مواد مختلف مانند پرسلن یا رزین را بر روی سطح ظاهری دندان قرار میگیرد، در حالی که کامپوزیت از مواد ترکیبی از رزین و مواد پرکننده تشکیل شده و به صورت مستقیم بر روی دندان قرار میگیرد.
مواد غذایی رنگی: نوشیدنیهایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگهای قوی دارند میتوانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.
کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندانها استفاده میشود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده میشود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیستهای پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال میشود.
در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.
آغشته کردن سطح دندانها به مواد باندکننده و سفت کردن با اشعه: مواد باندکننده بر روی سطح دندانها قرار داده شده و با تاباندن نور مخصوص، این مواد سفت و به دندانها چسبیده میشوند.
در روزهای اولیه پس از ترمیم، حساسیت دندان ممکن است افزایش یابد. اجتناب از مصرف غذاها و نوشیدنیهای خنک یا گرم در این دوره، میتواند به کاهش این حساسیت کمک کند.
من می خوام کامپوزیت شرایط کامپوزیت دندان کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟
یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگهای آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندانهای هر بیمار را فراهم میکند.
تجهیزات مدرن: مطب با تکنولوژیهای پیشرفته را ترجیح دهید.
بررسی دقیق دندانها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان
توجه به دستورالعملهای دندانپزشک و مراقبت از کامپوزیت
Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”